Referenser

Linn är en väl anlitad och uppskattad föreläsare.

För referenser:

Exempel på uppdragsgivare

– Kriminalvården
– Länsstyrelsen i Dalarnas län
– Länsstyrelsen i Örebro län
– Länsstyrelsen i Västra Götalands län
– Länsstyrelsen i Jämtlands län
– Länsstyrelsen i Stockholms län
– Länsstyrelsen i Kalmar län
– Länsstyrelsen i Östergötlands län
– Länsstyrelsen i Västmanlands län
– Länsstyrelsen i Skåne län
– Länsstyrelsen i Jönköpings län
– Göteborgsregionen Yrkesresan
– Ystads kommun
– Sundbybergs kommun
– Västerås stad
– Motala kommun
– Malmö stad
– Göteborgs stad
– Kävlinge kommun
– Stockholm stad
– Karlshamns kommun
– Lidingö stad
– Tidaholms kommun
– Norrtälje kommun
– Täby kommun
– Tyresö kommun

Föreläsare;

”Att behålla fokus och energi under en hel föreläsningsdag ansågs i stort sett vara omöjligt tills jag fick möjligheten att lyssna på Linn. Linn är en pedagogisk och varvar föreläsning med bikupor, film och övningar. Hon är och kunnig och utifrån hennes erfarenhet från socialtjänsten förenar hon teori med verklighet. Efter en föreläsning med Linn är man trots det tunga ämnet fylld av energi till att göra ett fantastiskt arbete och man har fått verktyg med sig för att lyckas.”

Utbildningsdeltagare

                                           

”Inspirerande föreläsare! Från att tidigare inte haft något intresse av området våld i nära relationer har det nu väckts en brinnande passion att lära mig mer mer och utvecklad inom ämnet. Jag har under dessa tre dagar suttit som klistrad och försökt att suga in varje ord och tips som Linn gav oss”
Utbildningsdeltagare

Handledare;

”Arbetar man med våldsfrågan behöver man en arena där det är möjligt att få prata om hur detta tunga ämne påverkar mig som handläggare. Man behöver också få möjlighet till att ställa praktiska frågor som de som inte har våldskompetensen alltid kan svara på. Linn gör detta möjligt och under varje handledningstillfälle får jag möjlighet till stöd och får alltid svar på mina frågor. Fyller jag och mina kollegor inte tiden med tankar och frågor har Linn alltid planerat för detta med olika teman som för oss är mycket nyttigt. Hon uppfyller vårt behov och är precis en sådan handledare som vi önskat oss. ”

Jonna Welander
Socialsekreterare med inriktning våld i nära relation
Karlshamn